voor vragen aan het bestuur mail naar: hva-bestuur@hotmail.com

 

Kapsalon Piening Nieuwe sponsor D jeugd 1

 

 

 

 Vakgarage Stadman Nieuwe sponsor D jeugd 2

 

 

 

Let op: alleen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/assen-nd onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

 

 

 

.

 

   Beachhandbal Gieten 

Het jaarlijkse beach toernooi in Gieten was weer een groot succes.

Ondanks de regen  hebben de D's fantastisch gespeeld! De meisjes zijn 3e geworden en de jongens hebben de 1e plaats behaald. Super prestaties!!                                                                                                                   De A's hebben de beach competitie op z'n kop gezet !! Na een goed spel zijn ze 3e geworden. Super gedaan meiden !

 De dames én de heren zijn 2e geworden! Een mooie afsluiter van de week.

Foto’s staan online

 

                   

 

 

 

 

Nieuwe shirt sponsor dames recreanten:

 

Namens het bestuur willen wij Fam Klunder bedanken voor het sponsoren van dames midweek.